Szakértőink

Felkészült szakértőink állnak rendelkezésre az informatika bármely területén

Az informatika mára teljesen körbeszőtte a mindennapi munkavégzést. A rendszerek egyre komplexebbek és alkalmazásuk széles köreben elterjedt, ma már elengedhetetlen az informatikai eszközök és a hálózatok jó beállítása, folyamatos karbantartása és egyre súlyozottabban fontossá vált azok megfelelő védelme.

Éppen ezért IT szakember alkalmazása már annyira alapszükséglet egy cég vagy vállalkozás életében mint a könyvelő alkalmazása.

Az ABitPro Kft. célul tűzte ki, hogy az informatika világában IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatásokat valamint informatikai igazságügyi szaktanácsadást nyújtson kis-, közepes- és nagyméretű cégeknek, szervezeteknek szem előtt tartva az ügyfélközpontúság és az igazságosság elveit. 

A vállalatok hatékonyságának egyik fontos kérdése, hogy az üzletmenetet kiszolgáló IT-rendszereik optimálisak legyenek. Az informatikai rendszerek támogatására és karbantartására irányuló szolgáltatások kiszervezésével egy egyszerű és költséghatékony megoldás az infrastruktúra teljesítményének növelése érdekében. Az üzletmenetet kiszolgáló infrastruktúra optimalizálására, az informatikai rendszerek támogatására és karbantartására irányuló szolgáltatások kiszervezésével zavartalanul működő munkakörnyezetet alakíthatnak ki ügyfeleink.

Több tízéves informatikai szakterületeken megszerzett tapasztalattal rendelkező szakértő csapatunk áll rendelkezésre a gyors és pontos feladatmegoldás érdekében.

Munkáink során biztosítjuk a maximális adatvédelmet, mivel magas fokú biztonságos informatikai rendszereket üzemeltetünk az Ön és cége adatainak védelme érdekében. Amihez a  legmodernebb alkalmazások, és a legújabb informatikai berendezések állnak rendelkezésünkre, melyekkel idő és energiát takaríthat meg.